Karting

Karting

Karting

Een splinternieuw indoor circuit op twee niveau’s, 600 meter lang, ontwikkeld en gebouwd volgens de regels van de racekunst.

In samenwerking met ProKarting en de ervaring van eKart (Gent) werd met een “only the best is good enough” visie toegewijd gesleuteld, bijgeschaafd en verder verfijnd om een unieke race track te conceptualiseren. Het eindresultaat is er naar: een uitdagend, snel en tegelijk toegankelijk circuit waar we iedereen een fantastische race-ervaring kunnen bieden.

Vernieuwde aanpak

Naast de afwezigheid van geur- en lawaaihinder hanteert Burney’s een vernieuwende approach: geen stoffige, donkere en oubollige karting, wel een clean, modern concept voor jong en oud, man of vrouw, rookie of professional.

Een partnership dat uitstekende kwaliteit garandeert
Voor de kartvloot werd een partnership met BIZ Kart (UK) opgezet. BIZ staat garant voor een uitstekende performance, robuuste looks en is al jaren een gevestigde waarde. De laatste nieuwe generatie e-karts garanderen telkens opnieuw de ultieme rijervaring voor elk type piloot. De vloot bestaat uit 26 adult kart, 8 kids karts en 1 duo-kart.

Acceleratie, snelheid en vooral veel raceplezier dus!