Escape Rooms

Escape Rooms

Escape rooms

Feel like having fun?
We do! (and your team does too).

Ontsnap je met jouw team binnen de 60 minuten uit één van onze escape rooms? The Riddlemaster ontwikkelde drie unieke escape games met een krachtig decor, sterke mind-teasing raadsels en high-end special effects die de spelers onvergetelijke ervaring zullen bezorgen.

Teamwork makes the dreamwork
Samenwerking, inventiviteit en een goed inlevingsvermogen zijn essentieel het raadsel op te lossen en je binnen de tijd uit de kamer te kunnen bevrijden. Creëer unieke momenten met je team door een teambuilding met je collega’s te organiseren bij Burney’s.

Ook voor de kleinste onder ons

De schat van kapitein Roodbaard’ is een escape game speciaal ontwikkeld voor de kleinste geniën onder ons. Doe-opdrachten, visuele prikkels en een creatief spelverloop stellen hun vindingrijkheid en teamgeest op een leuke manier op de proef.

The lab

In deze avontuur werd een geheimzinnige groep hackers, bekend als Antigov, de hoofdrolspeler in een cyberaanval die de wereld op zijn grondvesten deed schudden. Hun doelwit was een uiterst belangrijk overheidslaboratorium,
waar ze met behendigheid en precisie wisten binnen te dringen. Eenmaal binnen activeerden ze genadeloos het zelfvernietigingsmechanisme van het laboratorium. De hackers waren echter niet van plan om de vernietiging simpelweg over te laten aan de genadeloze tand des tijds. In plaats daarvan legden ze een ingenieus netwerk van codes bloot, als een doolhof dat gekraakt moest worden voordat de onontkoombare tijdbom zou afgaan. De klok tikte onverbiddelijk en er restte de wereld slechts een uur voordat de vernietiging compleet zou zijn. Een groep experts zijn bij elkaar getrommeld om alle codes te kraken om uiteindelijk de tijdbom onschadelijk te maken.

The Zmija Witch

Een groep vrienden is tijdens hun vakantie op een afgelegen eiland in een diepe ondergrondse grot gevallen. De grot blijkt de historische, verborgen troonkamer van Atlantis te zijn. De enige manier om te ontkomen is door het eeuwenoude mysterie in de troonkamer op te lossen en te ontsnappen voor de troonkamer onherroepelijk instort…

De Schat van Kapitein Roodbaard (kids vanaf 8 jaar)

Kapitein Roodbaard is één van de meest beruchte en beroemde piraten van de Middellandse Zee. Hij heeft een waardevolle schat gestolen en probeert te ontkomen… Wie slaagt erin om hem te stoppen?